Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیشترین حجم تصادفات و سوانح جاده‌ای استان مرکزی به شهرستان ساوه اختصاص دارد. طرح تعریض بسیاری از محورهای مواصلاتی این شهرستان نیازمند اعتبارات ملی بوده و دریافت این اعتبارات هم به ارائه برنامه کارشناسی و پیگیری‌های مجدانه مسئولان نیاز دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نارخبر، ایمنی جاده‌ها امری مهم در کاهش حوادث جاده ای است که باید با جدیت بیشتری مورد توجه مسئولان قرار گیرند تا در مواقع بحرانی ناایمن بودن جاده ها مسئله ای اضافه بر بحران ایجاد نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 براساس برررسی‌های بعمل آمده محور اراک - سلفچگان و سه محور قدیم ساوه – همدان، ساوه – سلفچگان و ساوه – تهران به عنوان محورهای پرتردد و پرتصادف استان مرکزی شناسایی شده‌اند که محور ساوه – همدان رتبه نخست تصادفات را به خود اختصاص داده است. از این‌رو می‌توان گفت که بیشترین حجم تصادفات و سوانح جاده‌ای استان مرکزی به شهرستان ساوه اختصاص دارد.

طرح تعریض بسیاری از محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه نیازمند اعتبارات ملی بوده و دریافت این اعتبارات هم به ارائه برنامه کارشناسی و پیگیری‌های مجدانه مسئولان نیاز دارد.

یکی  از شهروندان ساوجی:

سه راه شهرآوه حادثه‌خیزترین محور مواصلاتی ساوه

رضا خندان، یکی از شهروندان ساوجی در گفتگو با خبرنگار نارخبر، گفت: هر روز برای مراجعه به شهرستان‌های مجاور یا دسترسی به روستاهای ساوه ناچار بایستی در محورهای مواصلاتی این شهرستان تردد داشته باشم و در همین ترددها بارها شاهد تصادفات دلخراشی بوده‌ام. از مسئولان تقاضا دارم تا نسبت به دوطرفه شدن محورهای قدیم ساوه اقدام کنند تا دست کم شاهد بروز تصادفات کمتری در این محورها باشیم.

 

وی افزود: دو طرفه بودن سه راه شهرآوه و جاده سلفچگان خطر بروز سوانح رانندگی را افزایش داده است و بیشتر سوانح در این مسیر به دلیل شاخ به شاخ شدن و برخورد وسایط نقلیه عبوری است و به رغم اینکه برای احداث زیرگذر در این سه راه اقدام شده ولی در عمل پیشرفتی در عملیات اجرایی دیده نمی‌شود.

خندان بیان کرد: در برخی از نقاط جاده های بخش نوبران وجود پیچ‌های تند باعث بروز تصادف می‌شود که با ایجاد روشنایی مناسب می‌توان دید کافی را برای رانندگان در این مسیر تامین کرد و درصد بروز سوانح رانندگی را به حداقل رساند.

وی کم‌عرض بودن محورهای مواصلاتی قدیم را از دیگر عوامل بروز سوانح رانندگی در جاده‌های ساوه بیان کرد و گفت: جاده‌های قدیم به دلیل عرض کم به ویژه در هنگام بارندگی خود عاملی در بروز تصادفات است چراکه کوچکترین انحرافی از مسیر باعث ایجاد تصادف می شود.

یک شهروند ساوجی:

تاریکی مسیر شهر صنعتی ساوه در جاده قدیم تهران​ بلای جان کارگران

حسینی، یکی دیگر از شهروندان ساوجی در گفتگو با خبرنگار نارخبر، درخصوص وضعیت محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه گفت: در آزاد راه ساوه به همدان چندین بار شاهد تصادف خودروهایی هستم که در اثر انحراف خودرو به لاین تندرو اتفاق افتاده است. دلیل بیشتر این تصادفات هم نبود استراحتگاهی برای رانندگان در طول تردد در این مسیر است.

 

وی افزود: ایجاد مجتمع‌های رفاهی در طول مسیر به خصوص برای استراحت رانندگان بسیار مفید است ولی معتقدم بایستی فرهنگ‌سازی لازم برای استفاده از این مکان‌ها نیز صورت بگیرد تا رانندگان زمان بیشتری را صرف استراحت کنند.

حسینی بیان کرد: مسیر شهر صنعتی ساوه در جاده قدیم تهران به دلیل نبود روشنایی دید کافی در شب ندارد و از مسئولان می خواهیم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند تا کمتر شاهد بروز تصادفات در این محور و. به خطر افتادن جان کارگرانی باشیم که بیشتر در این مسیر تردد می‌کنند.

رئیس پلیس راه استان مرکزی:

آزاد راه ساوه به همدان حادثه‌خیزترین محور مواصلاتی استان مرکزی/کاهش تصادفات در محورهای مواصلاتی ساوه در بن بست اعتبار

سرهنگ ایرج کهریزی، رئیس پلیس راه استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار نارخبر، آزاد راه ساوه به همدان را حادثه‌خیزترین محور مواصلاتی استان عنوان کرد و گفت: این آزاد راه نیاز به اصلاحات فیزیکی و ایمن سازی دارد.

وی با بیان اینکه این محور مواصلاتی تنها یک مجتمع خدماتی و رفاهی داشته و فاقد مکانی برای استراحت رانندگان است، گفت: عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی مهمترین علت تصادفات در آزاد راه‌ها بوده از این‌رو می‌بایست مسئولان نسبت به این امر توجه داشته باشند.

کهریزی بیان کرد: برای کاهش تصادفات شاخ به شاخ در محورهای دوطرفه قدیم ساوه به همدان، تهران و سلفچگان نیز پیشنهاد ارتقاء این محورها به محور یک طرفه یا تعریض مسیر به کمیسیون حمل و نقل و سوانح رانندگی استان داده شده که برای اجرا نیازمند اعتبارات لازم است.

وی ادامه داد: آزادراه ساوه به تهران نیز از محورهای پرتصادف شهرستان ساوه به شمار می‌رود که با افزایش روشنایی و چند اصلاح فیزیکی می‌توان آمار بروز تصادفات این محور را کاهش داد.

رئیس پلیس راه استان مرکزی اظهار کرد: تمامی پیشنهادات برای کاهش نرخ تصادفات و سوانح جاده‌ای در محورهای مذکور به کمیسیون حمل و نقل و سوانح رانندگی استان ارائه شده ولی تصویب آن‌ها نیازمند تخصیص اعتبارات برای اجرا است.

مسئول اداره راهداری و حمل‌و‌نقل جاده‌ای ساوه:

پر تصادف‌ترین محور استان همچنان بدون روشنایی و ایمنی

ابراهیم مردانی، مسئول اداره راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای ساوه درخصوص تمهیدات در نظر گرفته شده برای ایمنی محورهای مواصلاتی این شهرستان گفت: آزادراه ساوه به همدان در اجاره بخش خصوصی است که مستقیم زیر نظر وزارت راه فعالیت می‌کند و برای رفع مشکلات در جلسات هماهنگی با مدیر آزادراه‌ها، اشکالات این محور مطرح شده است.

وی افزود: باتوجه به اینکه در این محور آمار تصادفات رخ داده در روز کمتر از شب نیست، ایجاد روشنایی در آزادراه جزو اولویت‌های ترافیکی در این محور محسوب نمی‌شود.

مسئول اداره راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای ساوه تصریح کرد: به منظور ایمن سازی بیشتر در محورهای قدیم ساوه تعریض و تنظیم شانه خاکی، علف‌زنی، روکش آسفالت و احداث پارکینگ انجام شده است.

وی ادامه داد: در محور قدیم ساوه به تهران برای کاهش آسیب‌های ناشی از تصادفات هنگام خروج از مسیر، گاردریل ها برداشته شده است و با خاکریزی و ایجاد شیب مناسب، برای هدایت خودروی منحرف شده به بیابان مسطح تدبیر شد.

مسئول اداره راهداری و حمل‌و نقل جاده‌ای ساوه با اشاره به دیگر اقدامات ایمن‌سازی در محورهای مواصلاتی این شهرستان ادامه داد: در محور قدیم ساوه به سلفچگان هم شانه سازی شد و در مقابل ورودی هر روستا، محوطه پارکینگ برای استراحت یا تغییر جهت احداث شده است.

رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ساوه:

یک طرفه شدن محورهای مواصلاتی ساوه، نیازمند تامین اعتبار

حسن یوسفی، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان ساوه درگفتگو با خبرنگار ما گفت: احداث دومین مجتمع رفاهی در آزادراه ساوه به همدان در برنامه پیمانکار بهره بردار قرار دارد و زمان احداث آن بستگی به اقدامات پیمانکار و صدور مجوزها دارد. زیرا بخش خصوصی مسئول تمامی خدمات در این محور مواصلاتی براساس قرارداد منعقد شده با وزارتخانه است.

وی افزود: برای یک طرفه شدن محورهای قدیم ساوه به همدان، تهران و سلفچگان نیز باید پروژه ملی تعریف و اعتبار به راهسازی داده شود که در حال حاضر چنین اعتباری در اختیار راه و شهرسازی ساوه تخصیص داده نشده است.

 یوسفی بیان کرد: روشنایی آزادراه‌ها نیز با توجه به قرارداد وزارت راه با بخش خصوصی برای نگهداری از این محورها بر عهده بهره‌بردار است.

دیر پروژه آزادراه ساوه به همدان:

آزادراه ساوه همدان نیازی به افزایش روشنایی ندارد!

ابوالفضل میرجوان، مدیر پروژه آزادراه ساوه به همدان هم با گلایه از بروکراسی‌های اداری موجود در بخش راهداری گفت: سه مجتمع رفاهی طبق نقشه در حال پیگیری برای احداث است و ۱۱ استراحتگاه دارای نمازخانه، سرویس بهداشتی و مغازه نیز در این آزادراه احداث شده است. همچنین از نظر روشنایی هم مشکلی در این آزادراه وجود ندارد.

وی افزود: این آزادراه یکی از استانداردترین محورهای مواصلاتی کشور است و همانطور که مسئولان پلیس راه نیز اعلام می کنند، علت تصادفات در این محور عدم توجه به جلو رانندگان و خطای انسانی است وگرنه هر ۱۰ کیلومتر یک استراحتگاه ایجاد شده است.

میرجوان بیان کرد: تمام تقاطع های این آزادراه در کیلومترهای مختلف، براساس طرح ایمنی دارای از روشنایی لازم برخوردار بوده و نیازی به افزایش میزان روشنایی در این آزادراه نیست.

مدیر پروژه آزادراه ساوه به همدان تصریح کرد: مجتمع رفاهی کیلومتر ۲۰ نیز به مرحله بهره‌برداری نزدیک شده که با رفع مشکل سند زمین به طور کامل مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد. در سایر مجتمع ها نیز مشکل واگذاری اراضی و صدور مجوز را از سوی ادارات مربوطه در مرکز استان داریم وگرنه مدیریت آزادراه آمادگی کامل برای تکمیل مجتمع های برنامه‌ریزی شده را دارد.

گفتنی است با توجه به گفتگوهای فوق مردم و پلیس راه خواستار اصلاحات فیزیکی، احداث استراحتگاه و ایجاد روشنایی در محورهای مواصلاتی ساوه هستند و مسئولان شهرستانی هم به این نیاز اذعان دارند ولی تحقق این مطالبات نیازمند عزم مسئولان استانی و کشوری است تا با صدور مجوزهای لازم و تامین اعتبارات به این خواسته به حق مردم جامه عمل بپوشانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۴۰۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده آب اسک ترافیک سنگین برقرار است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، آخرین وضعیت راه‌ها به شرح زیر است:

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای شمالی

- ترافیک سنگین در محور هراز مسیر (رفت و برگشت) محدوده آب اسک

- تردد روان در محورهای چالوس و فیروزکوه، آزادراه تهران – شمال و آزادراه قزوین – رشت (رفت و برگشت)

در ضمن محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی است.

آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای دیگر

- ترافیک سنگین در آزادراه قزوین – کرج حدفاصل پل حصارک تا امامزاده طاهر

محورهای مسدود غیرشریانی

هشتگرد – طالقان

کمربندی جدید خرانق – یزد

اسپکه – بمپور

یزد – دربید

حاجی آباد – آهنگران

سروآباد – پاوه

رباط پشت بادام – بیاضه

طبس – بردسکن

محورهای دارای انسداد فصلی

پونل – خلخال

کد خبر 750914

دیگر خبرها

  • ۶ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی البرز ایمن‌سازی شد
  • احداث ۱۲ دستگاه دوربرگردان در محور‌های مواصلاتی مازندران
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده هراز
  • محور مواصلاتی دستجرد- آشتیان در قم بهسازی شد
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ محورهای چالوس و هراز قفل شد
  • ترافیک سنگین در آزادراه قزوین کرج تهران
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • شرایط محورهای مواصلاتی برای سفر مناسب نیست